1211MB, FAB Profi - standard električnih odpiralnikov, mehanska blokada, 8-16 V AC / DC

Elektromehanska ključavnica Assa Abloy, ki prehaja skozi zgornji zapah običajne ključavnice in je nameščena v okvirju vrat. Odklene se pri napetosti. Ključavnico lahko trajno odklenete z mehansko ročico. Dobava vključuje dolgo sprednjo ploščo, ki se uporablja za pritrditev ključavnice na...

Koda izdelka: 0104-415       EAN: 8595584648233       Proizvajalec: ABLOY


Na zalogi
65,41 € 53,62 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 64,10 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 62,79 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Elektromehanska ključavnica Assa Abloy, ki prehaja skozi zgornji zapah običajne ključavnice in je nameščena v okvirju vrat. Odklene se pri napetosti. Ključavnico lahko trajno odklenete z mehansko ročico. Dobava vključuje dolgo sprednjo ploščo, ki se uporablja za pritrditev ključavnice na okvir vrat.
Vrsta elektromehanska ključavnica z mehanskim zaklepanjem
Napajanje 8 - 16 V AC / DC
Trenutna poraba 12 V AC / 300 mA, 12 V DC / 600 mA
Čas odpiranja zaklepanja vrat 12 V / maks. 60. let
Lastnosti odpornost proti lomu 285 kg
Lastnosti nastavljivo območje zapaha 4 mm
Sprednja plošča del pošiljke
Vsebina paketa ključavnica, dolga palica
Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve