31211, FAB Profi - el. odpirač za vzvratno vožnjo 12 V DC

Elektromehanska ključavnica Assa Abloy, ki prehaja skozi zgornji zapah običajne ključavnice in je nameščena v okvirju vrat. Po vklopu napetosti LOCKED odklopite napetost. Dobava vključuje dolgo sprednjo ploščo, ki se uporablja za pritrditev ključavnice na okvir vrat. Vrsta povratna...

Koda izdelka: 2008-032       EAN: 8595584656030       Proizvajalec: ABLOY


Na zalogi
83,84 € 68,72 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 82,16 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 80,49 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Elektromehanska ključavnica Assa Abloy, ki prehaja skozi zgornji zapah običajne ključavnice in je nameščena v okvirju vrat. Po vklopu napetosti LOCKED odklopite napetost. Dobava vključuje dolgo sprednjo ploščo, ki se uporablja za pritrditev ključavnice na okvir vrat.
Vrsta povratna elektromehanska ključavnica
Napajanje 12 V DC
Trenutna poraba 170 mA
Čas odpiranja zaklepanja vrat brez omejitev
Lastnosti odpornost proti lomu 285 kg
Lastnosti nastavljivo območje zapaha 4 mm
Sprednja plošča del pošiljke
Vsebina paketa ključavnica, dolga palica
Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve