BOX VT -40 - vključno s TRAFA 40VA

Univerzalna velika kovinska škatla za vse nadzorne plošče ali module. Na zadnji strani škatle so natančne luknje za vstavljanje distančnikov za pritrditev izmenjav ali modulov. Vrata so pritrjena z drsnimi tečaji, na sprednji strani je vnaprej stisnjena luknja za mehansko ključavnico. Na...

Koda izdelka: 0703-044       EAN: 8595584602662       Proizvajalec:


Na zalogi
57,11 € 46,81 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 55,97 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 54,83 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Univerzalna velika kovinska škatla za vse nadzorne plošče ali module. Na zadnji strani škatle so natančne luknje za vstavljanje distančnikov za pritrditev izmenjav ali modulov. Vrata so pritrjena z drsnimi tečaji, na sprednji strani je vnaprej stisnjena luknja za mehansko ključavnico. Na zadnji strani škatle so luknje za stensko montažo, ki so opremljene s plastičnimi distančniki. Dobava vključuje vtični poseg, 2 žici za priključitev napajanja 16 V ~ iz transformatorja na nadzorno ploščo, ozemljitvene žice z ozemljitvenim priključkom na škatli. Box VT lahko kupite tudi brez transformatorja ali s transformatorjem 80 VA. V škatlo je mogoče vstaviti baterijo z največjo zmogljivostjo 18 Ah. Da bi škatla ustrezala varnostni kategoriji 3. srednje in večje tveganje, je treba dodati steno, odstranjeno s stene.
Vrsta pločevinaste škatle za menjavo
Tip transformatorja TRAFO pokriva 40 VA
Rezervna baterija največ 18 Ah
Gradnja površina, 4 montažne luknje
Poškodovanje da, drsna, 1 vrata (1 zadaj)
Zakleni ne, vnaprej stisnjena luknja za ključavnico
Ozemljitveni kabli da + sponka za ozemljitveni vodnik
Barva prevleke bela
Priljubljeni izdelki
Na zalogi
BOX VU-80 - vključno s TRAFA 80VA

BOX VU-80 - vključno s TRAFA 80VA

 
84,62 €
-+
Na zalogi
BOX DiVT - velik za nadzorne plošče

BOX DiVT - velik za nadzorne plošče

 
41,48 €
-+
Na zalogi
BOX K + - za LED / LCD tipkovnice

BOX K + - za LED / LCD tipkovnice

 
27,88 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve