DZA -12VDC - el. odpirač z nizko porabo, z zaklepanjem (51E10 + števec plošč 62)

Elektromehanska ključavnica, ki prehaja skozi zgornji zapah skupne armature in je vgrajena v okvir vrat ali fiksni del dvokrilnih vrat. Ko deluje napetost, se mehanski zapah sprosti in vrata se lahko odprejo. Po izklopu napajanja se ključavnica znova blokira. Poleg tega lahko ključavnico trajno...

Koda izdelka: 1007-007       EAN: 8595584614719       Proizvajalec: VAR-TEC


Na zalogi
74,46 € 61,03 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 72,97 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 71,48 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Elektromehanska ključavnica, ki prehaja skozi zgornji zapah skupne armature in je vgrajena v okvir vrat ali fiksni del dvokrilnih vrat. Ko deluje napetost, se mehanski zapah sprosti in vrata se lahko odprejo. Po izklopu napajanja se ključavnica znova blokira. Poleg tega lahko ključavnico trajno odklenete z mehansko ročico. Ključavnica je standardno dobavljena s sprednjo ploščo, ki se uporablja za pritrditev mehanizma za zaklepanje vrat na okvir vrat. Napajalna napetost je lahko trajno priključena.
Vrsta elektromehanska ključavnica z zaklepanjem
Napajanje 12 V DC
Trenutna poraba max 270 mA
Čas odpiranja zaklepanja vrat možnost trajnega odpiranja
Sprednja plošča del pošiljke
Montažna luknja Š 16,5 x V 65 x G 28 mm
Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve