BOX UMZ -70 - majhen za distribucijo SLP

Majhna univerzalna kovinska škatla, zasnovana za nizkonapetostno porazdelitev z vgradnjo v steno. Na splošno se lahko škatla uporablja povsod, kjer je potreben dovolj prostora za namestitev. Vrsta škatla za distribucijo SLP Dokumentacija Priročnik za namestitev - Škatle iz pločevine...

Koda izdelka: 1508-015       EAN: 8595584630696       Proizvajalec:


Na zalogi
72,18 € 59,17 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 70,74 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 69,29 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Majhna univerzalna kovinska škatla, zasnovana za nizkonapetostno porazdelitev z vgradnjo v steno. Na splošno se lahko škatla uporablja povsod, kjer je potreben dovolj prostora za namestitev.
Vrsta škatla za distribucijo SLP
Dokumentacija Priročnik za namestitev - Škatle iz pločevine
Transformator ni vključen
Gradnja vdolbina
Poškodovanje Ne
Zakleni Ne, snap
Ozemljitveni kabli da + sponka za ozemljitveni vodnik
Maša 7,56 kg
Barva prevleke bela
Priljubljeni izdelki
To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve