BOX DiVZ - velik, vgraden za stensko montažo

Velika univerzalna kovinska škatla za vse nadzorne plošče in module, namenjene vdolbini v steno. V škatli je odstranljiva plošča z natančnimi luknjami za vstavljanje distančnikov za pritrditev izmenjav in modulov. Vrata so pritrjena s tečaji, spredaj je vgrajena mehanska ključavnica....

Koda izdelka: 1903-018       EAN: 8595584645171       Proizvajalec:


Na zalogi
78 € 64 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 76 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 75 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Velika univerzalna kovinska škatla za vse nadzorne plošče in module, namenjene vdolbini v steno. V škatli je odstranljiva plošča z natančnimi luknjami za vstavljanje distančnikov za pritrditev izmenjav in modulov. Vrata so pritrjena s tečaji, spredaj je vgrajena mehanska ključavnica. Dostava vključuje vtikač, ozemljitvene žice z ozemljitvenim sponom na škatli.
Vrsta pločevinaste škatle za menjavo
Tip transformatorja brez transformatorja
Rezervna baterija največ 18 Ah
Gradnja vdolbina
Poškodovanje Da
Zakleni da, 2 ključa
Ozemljitveni kabli da + sponka za ozemljitveni vodnik
Barva prevleke bela
Priljubljeni izdelki
To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve