BOX DiVZ - velik, vgraden za stensko montažo

Velika univerzalna kovinska škatla za vse nadzorne plošče in module, namenjene vdolbini v steno. V škatli je odstranljiva plošča z natančnimi luknjami za vstavljanje distančnikov za pritrditev izmenjav in modulov. Vrata so pritrjena s...

Koda izdelka: 1903-018       EAN: 8595584645171       Proizvajalec:


Na zalogi
86,65 € 71,02 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 84,92 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 83,18 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Velika univerzalna kovinska škatla za vse nadzorne plošče in module, namenjene vdolbini v steno. V škatli je odstranljiva plošča z natančnimi luknjami za vstavljanje distančnikov za pritrditev izmenjav in modulov. Vrata so pritrjena s tečaji, spredaj je vgrajena mehanska ključavnica. Dostava vključuje vtikač, ozemljitvene žice z ozemljitvenim sponom na škatli.
Vrsta pločevinaste škatle za menjavo
Tip transformatorja brez transformatorja
Rezervna baterija največ 18 Ah
Gradnja vdolbina
Poškodovanje Da
Zakleni da, 2 ključa
Ozemljitveni kabli da + sponka za ozemljitveni vodnik
Barva prevleke bela
Priljubljeni izdelki
Na zalogi
BOX M-40 - vključno s TRAFA 40VA

BOX M-40 - vključno s TRAFA 40VA

 
45,69 €
-+
Na zalogi
BOX M-20 - vključno s TRAFA 20VA

BOX M-20 - vključno s TRAFA 20VA

 
40,91 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve