ŠKATLA DiVZ -45 - velika, vgradna za stensko montažo

Velika univerzalna kovinska škatla za vse nadzorne plošče in module, namenjene vdolbini v steno. V škatli je odstranljiva plošča z natančnimi luknjami za vstavljanje distančnikov za pritrditev izmenjav in modulov. Vrata so pritrjena s tečaji, spredaj je vgrajena mehanska ključavnica....

Koda izdelka: 1903-021       EAN: 8595584647465       Proizvajalec:


Na zalogi
108,97 € 89,32 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 106,79 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 104,61 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Velika univerzalna kovinska škatla za vse nadzorne plošče in module, namenjene vdolbini v steno. V škatli je odstranljiva plošča z natančnimi luknjami za vstavljanje distančnikov za pritrditev izmenjav in modulov. Vrata so pritrjena s tečaji, spredaj je vgrajena mehanska ključavnica. Dobava vključuje vtični poseg, 2 žici za priključitev napajanja 16 V ~ iz transformatorja na nadzorno ploščo, ozemljitvene žice z ozemljitvenim priključkom na škatli. VZ Box vključuje transformator 40 VA.
Vrsta pločevinaste škatle za menjavo
Tip transformatorja TRAFO pokriva 40 VA
Rezervna baterija največ 18 Ah
Gradnja vdolbina
Poškodovanje da, zložljivo
Zakleni da, 2 ključa
Ozemljitveni kabli da + sponka za ozemljitveni vodnik
Barva prevleke bela
Priljubljeni izdelki
Na zalogi
BOX DiS - medij za nadzorne plošče

BOX DiS - medij za nadzorne plošče

 
35,77 €
-+
Na zalogi
BOX M-40 - vključno s TRAFA 40VA

BOX M-40 - vključno s TRAFA 40VA

 
45,69 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve