Klasični daljnogled FOMEI 10x32 DCF

Serija daljnogledov FOMEI CLASSIC DCF je zasnovana za širok spekter uporabe, zlasti za pohodništvo ali šport ali opazovanje v gozdu. Močna zeleno-črna gumijasta zaščita ščiti napravo pred morebitnimi udarci. Tipičen predstavnik turističnega daljnogleda je model 10x32 CLASSIC ....

Koda izdelka: OY1111       EAN: 8590385711117       Proizvajalec: FOMEI


Na zalogi
71,48 € 58,59 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 70,05 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 68,62 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

Serija daljnogledov FOMEI CLASSIC DCF je zasnovana za širok spekter uporabe, zlasti za pohodništvo ali šport ali opazovanje v gozdu. Močna zeleno-črna gumijasta zaščita ščiti napravo pred morebitnimi udarci.

Tipičen predstavnik turističnega daljnogleda je model 10x32 CLASSIC . Najmanjša teža in dimenzije ga vnaprej določajo za shranjevanje v katerem koli nahrbtniku, torbici ali avtomobilskem predelu. Polnovredna steklena optika zagotavlja prijetno izkušnjo med vsakodnevnim opazovanjem. Daljnogled je idealen za pohodništvo .

Vsi modeli FOMEI CLASSIC imajo navoj za stativ, ki omogoča pritrditev daljnogleda na stojalo za udobnejše gledanje opazovanih predmetov. Centralno krmiljenje ostrenja je narejeno tako, da ga lahko upravljate tudi z rokavicami. Serija CLASSIC je opremljena s popolnoma stekleno optiko s prizmo, pri izdelavi katere je uporabljeno kaljeno optično steklo BK7 , leče so opremljene z večplastnim antirefleksnim slojem (MC - MultiCoated) v temno zeleni izvedbi.

Dodatna oprema: stojalo, adapter za stojalo, adapter za avtomobilsko steklo, pas AirCell.

Aksialni razmik okularjev je 55-76 mm.

Paket vključuje :
- Ovitek
- trak
- okular in pokrovček leč
- krpo za čiščenje

Navodila za pritrditev traku najdete tukaj.

 

 

Povečanje 10
Premer leče 32 mm
Vidni kot 5,9 °
Vidno polje na 1000 m 103m
Najmanjša razdalja ostrenja 2,5 m
Relativna svetilnost 10.24
Optični izhod 3,2 mm
Prizmatično steklo BK7
Nastavitev leč MC
Dioptrična korekcija +/- 4 dpt
Navoj za stojalo da
Premer 125 mm
Dolžina 130 mm
maša 427 g

 

 

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
DALI S243W - Termični monokular

DALI S243W - Termični monokular

798,22 €
-+
Na zalogi
CEL-TEC HL170 COB Motion

CEL-TEC HL170 COB Motion

19,57 €
-+
To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve