Klasični daljnogled FOMEI 7-21x40 ZCF Zoom

ZCF serija daljnogledov FOMEI CLASSIC je zasnovana za širok spekter uporabe, zlasti za pohodništvo ali šport ali opazovanje v gozdu. Močna zeleno-črna gumijasta zaščita ščiti napravo pred morebitnimi udarci. Kovinska konstrukcija fokusa in okularjev zagotavlja vzdržljivost celotne...

Koda izdelka: OY3016       EAN: 8590385730163       Proizvajalec: FOMEI


Na zalogi
97,83 € 80,19 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 95,87 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 93,92 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

ZCF serija daljnogledov FOMEI CLASSIC je zasnovana za širok spekter uporabe, zlasti za pohodništvo ali šport ali opazovanje v gozdu. Močna zeleno-črna gumijasta zaščita ščiti napravo pred morebitnimi udarci. Kovinska konstrukcija fokusa in okularjev zagotavlja vzdržljivost celotne mehanike teleskopa.

Model 7-21x40 CLASSIC je tipičen predstavnik turističnega teleskopa . Kombinacija velikega obsega povečave in majhne velikosti zagotavlja idealno uporabo za pohodništvo, šport ali opazovanje pokrajine . Visoka povečava je primerna tudi za omrežne instalacije. Zahvaljujoč konstrukciji ZCF s porro-prizmatičnimi prizmami omogoča daljnogled idealen in čvrst oprijem. Če uporabljate več kot 12-kratno povečavo, priporočamo, da daljnogled namestite na stojalo.

Vsi modeli FOMEI CLASSIC imajo navoj za stativ, ki omogoča pritrditev daljnogleda na stojalo za udobnejše gledanje opazovanih predmetov. Osrednji nadzor ostrenja je narejen tako, da ga lahko upravljate tudi z rokavicami. Serija CLASSIC je opremljena s popolnoma stekleno optiko s prizmo, pri izdelavi katere je uporabljeno kaljeno optično steklo BK7 , leče so opremljene z večplastnim antirefleksnim slojem (MC - MultiCoated) v temno zeleni izvedbi.

Dodatna oprema: stojalo, adapter za stojalo, adapter za avtomobilsko steklo, pas AirCell.

Aksialni razmik okularjev je 58-72 mm.

Paket vključuje:
- Ovitek
- trak
- pokrovi leč in okularjev
- krpo za čiščenje

Navodila za pritrditev traku najdete tukaj.

 

 

Povečanje 7-21x
Premer leče 40 mm
Vidni kot 5,3 (mag. / Magn. 7x) °
Vidno polje na 1000 m 93 (mag. / Magn. 7x) m
Najmanjša razdalja ostrenja 8 (mag. / Magn. 7x) m
Relativna svetilnost 32,5 (mag. / Magn. 7x)
Optični izhod 5,7-1,9 mm
Prizmatično steklo BK7
Nastavitev leč FC
Dioptrična korekcija ± 2 dpt
Navoj za stojalo da
Premer 153 mm
Dolžina 176 mm
maša 710 g

 

 

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
OXE LED žaromet, lev

OXE LED žaromet, lev

7,15 €
-+
Na zalogi
Klasični daljnogled FOMEI 7x50 ZCF

Klasični daljnogled FOMEI 7x50 ZCF

77,87 €
-+
Na zalogi
OXE SUREZEN 01 - Brezkontaktni digitalni termometer

OXE SUREZEN 01 - Brezkontaktni digitalni termometer
+ BREZPLAČNO 2x AAA baterije BREZPLAČNO!

79,74 €53,91 €
-+
To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve