Klasični daljnogled FOMEI 7x50 ZCF

ZCF serija daljnogledov FOMEI CLASSIC je zasnovana za širok spekter uporabe, zlasti za pohodništvo ali šport ali opazovanje v gozdu. Močna zeleno-črna gumijasta zaščita ščiti napravo pred morebitnimi udarci. Kovinska konstrukcija fokusa in okularjev zagotavlja vzdržljivost celotne...

Koda izdelka: OY1311       EAN: 8590385713111       Proizvajalec: FOMEI


Na zalogi
77,87 € 63,83 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 76,31 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 74,76 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

ZCF serija daljnogledov FOMEI CLASSIC je zasnovana za širok spekter uporabe, zlasti za pohodništvo ali šport ali opazovanje v gozdu. Močna zeleno-črna gumijasta zaščita ščiti napravo pred morebitnimi udarci. Kovinska konstrukcija fokusa in okularjev zagotavlja vzdržljivost celotne mehanike teleskopa.

Model 7x50 CLASSIC je zelo priljubljen univerzalni daljnogled. Razmerje povečave in premera leče zagotavlja solidno zaslonko tudi v tem osnovnem območju. Zahvaljujoč konstrukciji ZCF s porro-prizmatičnimi prizmami omogoča daljnogled idealen in čvrst oprijem. Daljnogled je primeren za pohodništvo, sprehode po gozdu ali opazovanje pokrajine .

Vsi modeli FOMEI CLASSIC imajo navoj za stativ, ki omogoča pritrditev daljnogleda na stojalo za udobnejše gledanje opazovanih predmetov. Centralno krmiljenje ostrenja je narejeno tako, da ga lahko upravljate tudi z rokavicami. Serija CLASSIC je opremljena s popolnoma stekleno optiko s prizmo, pri izdelavi katere je uporabljeno kaljeno optično steklo BK7 , leče so opremljene z večplastnim antirefleksnim slojem (MC - MultiCoated) v temno zeleni izvedbi.

Dodatna oprema: stojalo, adapter za stojalo, adapter za avtomobilsko steklo, pas AirCell.

Aksialni razmik okularjev je 56-71 mm.

Paket vključuje:
- Ovitek
- trak
- pokrovi leč in okularjev
- krpo za čiščenje

Navodila za pritrditev traku najdete tukaj.Povečanje 7x
Premer leče 50 mm
Vidni kot 6,8 °
Vidno polje na 1000 m 119m
Najmanjša razdalja ostrenja 8 m
Relativna svetilnost 50
Optični izhod 7,1 mm
Prizmatično steklo BK7
Nastavitev leč FC
Dioptrična korekcija ± 3,5 dpt
Navoj za stojalo da
Premer 196 mm
Dolžina 177 mm
maša 850 g
Priljubljeni izdelki
Na zalogi
Klasični daljnogled FOMEI 10x26 DCF

Klasični daljnogled FOMEI 10x26 DCF

55,50 €
-+
Na zalogi
Klasični daljnogled FOMEI 8x40 ZCF

Klasični daljnogled FOMEI 8x40 ZCF

75,47 €
-+
ni na zalogi
Klasični daljnogled FOMEI 12x50 ZCF

Klasični daljnogled FOMEI 12x50 ZCF

87,45 €
Na zalogi
Klasični daljnogled FOMEI 20x50 ZCF

Klasični daljnogled FOMEI 20x50 ZCF

101,82 €
-+
To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve