Klasični daljnogled FOMEI 8-24x50 ZCF Zoom

ZCF serija daljnogledov FOMEI CLASSIC je zasnovana za širok spekter uporabe, zlasti za pohodništvo ali šport ali opazovanje v gozdu. Močna zeleno-črna gumijasta zaščita ščiti napravo pred morebitnimi udarci. Kovinska konstrukcija fokusa in okularjev zagotavlja vzdržljivost celotne...

Koda izdelka: OY3015       EAN: 8590385730156       Proizvajalec: FOMEI


Na zalogi
128,29 € 105,15 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 125,72 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 123,16 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

ZCF serija daljnogledov FOMEI CLASSIC je zasnovana za širok spekter uporabe, zlasti za pohodništvo ali šport ali opazovanje v gozdu. Močna zeleno-črna gumijasta zaščita ščiti napravo pred morebitnimi udarci. Kovinska konstrukcija fokusa in okularjev zagotavlja vzdržljivost celotne mehanike teleskopa.

Model 8-24x50 CLASSIC je tipičen predstavnik turističnega teleskopa . Univerzalni obseg povečave omogoča uporabo za pohodništvo, šport ali opazovanje pokrajine . Visoka povečava je primerna tudi za omrežne instalacije. Zahvaljujoč konstrukciji ZCF s porro-prizmatičnimi prizmami omogoča daljnogled idealen in čvrst oprijem. Če uporabljate več kot 12-kratno povečavo, priporočamo, da daljnogled namestite na stojalo.

Vsi modeli FOMEI CLASSIC imajo navoj za stativ, ki omogoča pritrditev daljnogleda na stojalo za udobnejše gledanje opazovanih predmetov. Osrednji nadzor ostrenja je narejen tako, da ga lahko upravljate tudi z rokavicami. Serija CLASSIC je opremljena s popolnoma stekleno optiko s prizmo, pri izdelavi katere je uporabljeno kaljeno optično steklo BK7 , leče so opremljene z večplastnim antirefleksnim slojem (MC - MultiCoated) v temno zeleni izvedbi.

Dodatna oprema: stojalo, adapter za stojalo, adapter za avtomobilsko steklo, pas AirCell.

Aksialni razmik okularjev je 58-73 mm.

Paket vključuje:
- Ovitek
- trak
- pokrovi leč in okularjev
- krpo za čiščenje

Navodila za pritrditev traku najdete tukaj.

 

 

Povečanje 8-24x
Premer leče 50 mm
Vidni kot 4,5 (pri 8-kratni povečavi) °
Vidno polje na 1000 m 78 (pri 8x povečavi) m
Najmanjša razdalja ostrenja 8 m
Relativna svetilnost 39.7
Optični izhod 6,3 mm
Prizmatično steklo BK7
Nastavitev leč FC
Dioptrična korekcija ± 2 dpt
Navoj za stojalo da
Premer 180 mm
Dolžina 190 mm
maša 800 g

 

 

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
Klasični daljnogled FOMEI 10x26 DCF

Klasični daljnogled FOMEI 10x26 DCF

59,64 €
-+
Na zalogi
Daljnogled FOMEI 8x28 DIPLOMAT SMCF

Daljnogled FOMEI 8x28 DIPLOMAT SMCF

231,26 €
-+
Na zalogi
FOMEI 10x50 LEADER WR, daljnogled

FOMEI 10x50 LEADER WR, daljnogled

312,78 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve