Klasični daljnogled FOMEI 8x40 ZCF

ZCF serija daljnogledov FOMEI CLASSIC je zasnovana za širok spekter uporabe, zlasti za pohodništvo ali šport ali opazovanje v gozdu. Močna zeleno-črna gumijasta zaščita ščiti napravo pred morebitnimi udarci. Kovinska konstrukcija fokusa in okularjev zagotavlja vzdržljivost celotne...

Koda izdelka: OY1202       EAN: 8590385712022       Proizvajalec: FOMEI


Na zalogi
75,47 € 61,86 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 73,96 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 72,45 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

ZCF serija daljnogledov FOMEI CLASSIC je zasnovana za širok spekter uporabe, zlasti za pohodništvo ali šport ali opazovanje v gozdu. Močna zeleno-črna gumijasta zaščita ščiti napravo pred morebitnimi udarci. Kovinska konstrukcija fokusa in okularjev zagotavlja vzdržljivost celotne mehanike teleskopa.

Model 8x40 CLASSIC optimalno združuje prednosti konstrukcije ZCF in kompaktne karoserije. Nadstandardno široko vidno polje 143 m na 1000 m je v tej cenovni kategoriji precej izjemen in zagotavlja visoko udobje opazovanja. Daljnogled je primeren za pohodništvo ali opazovanje pokrajine .

Vsi modeli FOMEI CLASSIC imajo navoj za stativ, ki omogoča pritrditev daljnogleda na stojalo za udobnejše gledanje opazovanih predmetov. Centralno krmiljenje ostrenja je narejeno tako, da ga lahko upravljate tudi z rokavicami. Serija CLASSIC je opremljena s popolnoma stekleno optiko s prizmo, pri izdelavi katere je uporabljeno kaljeno optično steklo BK7 , leče so opremljene z večplastnim antirefleksnim slojem (MC - MultiCoated) v temno zeleni izvedbi.

Dodatna oprema: stojalo, adapter za stojalo, adapter za avtomobilsko steklo, pas AirCell.

Aksialni razmik okularjev je 56-71 mm.

Paket vključuje:
- Ovitek
- trak
- pokrovi leč in okularjev
- krpo za čiščenje

Navodila za pritrditev traku najdete tukaj.Povečanje 8x
Premer leče 40 mm
Vidni kot 8,2 °
Vidno polje na 1000 m 143m
Najmanjša razdalja ostrenja 6,5 m
Relativna svetilnost 25
Optični izhod 5 mm
Prizmatično steklo BK7
Nastavitev leč FC
Dioptrična korekcija ± 3dpt
Navoj za stojalo da
Premer 180 mm
Dolžina 145 mm
maša 740 g
Priljubljeni izdelki
Na zalogi
Klasični daljnogled FOMEI 7x50 ZCF

Klasični daljnogled FOMEI 7x50 ZCF

77,87 €
-+
Na zalogi
Klasični daljnogled FOMEI 8x56 ZCF

Klasični daljnogled FOMEI 8x56 ZCF

127,38 €
-+
ni na zalogi
Klasični daljnogled FOMEI 12x50 ZCF

Klasični daljnogled FOMEI 12x50 ZCF

87,45 €
To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve