OXE ED-301 - Inšpekcijska kamera s snemanjem na SD kartico

+ BREZPLAČNO torba!
BrezplačnoBrezplačnoOXE ED-301 - Inšpekcijska kamera s snemanjem na SD kartico + torba!

!!! AKCIJA - gratis torba za varno in udobno premikanje fotoaparata !!! OXE ED-301 je nova nadzorna kamera s snemanjem na kartico micro SD. Inšpekcijska kamera ima velik LCD zaslon s diagonalo 4,3", na katerem si lahko s kamere ogledate sliko v polni ločljivosti. Največja ločljivost, ki...

Koda izdelka: SET ED-301-BAG13       EAN: 8594200190149       Proizvajalec: OXE


Na zalogi
192,64 € 157,90 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 188,79 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 184,93 €
-+
Dodatki (9)    
 • Opis
 • Dodatki (9)
 • Povpraševanje po izdelku

!!! AKCIJA - gratis torba za varno in udobno premikanje fotoaparata !!!

OXE ED-301 je nova nadzorna kamera s snemanjem na kartico micro SD. Inšpekcijska kamera ima velik LCD zaslon s diagonalo 4,3", na katerem si lahko s kamere ogledate sliko v polni ločljivosti. Največja ločljivost, ki jo kamera lahko posname, je FULL HD (1080p). ED-301 je opremljen z 8 zelo močnih LED, ki popolnoma dolgo delovanje (5 - 7 ur) zagotavlja vgrajena baterija s skupno zmogljivostjo 2.600 mAh. Naprava je primerna za pregled podvodnih prostorov, motornih vozil, kanalizacije, jaškov in drugih trdih delov dolžina kabla s kamero je 10 m. Debelina na mestu enote kamere je 8 mm.


GLAVNE PREDNOSTI

 • Video ločljivost do 1080p (FullHD)
 • Popolna in jasna kakovost slike za različna delovna okolja
 • 8 močnih in nastavljivih LED (hkrati je osvetlitev vgrajena v ohišje fotoaparata)
 • Posnetek iz fotoaparata se shrani na pomnilniško kartico micro SD
 • Vodoodporna kamera (IP67), visoka občutljivost, premer kamere 8,0 mm, dolžina kabla 10 m
 • Posebna tehnologija z goriščno razdaljo 4 cm - 500 cm
 • Vrata za nadzor ločevanja zaslona, ​​ki uporabniku olajšajo uporabo kamere na različnih mestih
 • 8 nastavljivih LED luči in svetilk za enostavno uporabo v temnih okoljih

VISOKA RESOLUCIJA, VELIKA FOKALNA DOLŽINA

Inšpekcijska kamera OXE ED-301 snema iz težko dostopnih krajev v največji ločljivosti FullHD 1080p. Ohišje fotoaparata vsebuje velik LCD zaslon s diagonalo 4,3", s katerim lahko spremljate snemanje tako po shranjevanju na kartico micro SD kot v živo med snemanjem. Na zaslonu se predvajajo tudi videoposnetki v ločljivosti 1080p. Zahvaljujoč LCD-zaslon natančno veste, kakšen posnetek ste posneli, zato po vrnitvi domov ni neprijetnega presenečenja, ker posneti posnetek nima tistega, kar ste potrebovali. 1,6"- 198"). To vam bo zagotovilo zelo podrobni posnetki, ki bodo še vedno zelo ostri.


MOČNA LUČ

Kamera je opremljena z 8 visokokakovostnimi LED diodami, ki osvetljujejo tudi najtemnejše mesto. Zahvaljujoč temu boste natančno videli, kaj potrebujete pri fotografiranju, brez temnih predelov. Nastavijo se lahko različni načini moči naknadnega žarenja. Poleg tega je ohišje nadzorne kamere opremljeno z osvetlitvijo ozadja, zahvaljujoč kateri lahko osvetlite pri ravnanju v temnem prostoru.


Vodotesna zasnova

Seveda je pri nadzorni kameri ED-301 zaščita IP67, zaradi katere je kamera pomoč v vsaki situaciji.


RAZLIČNE PRIJAVE

Inšpekcijska kamera ED-301 je praktičen pomočnik v vsaki situaciji. Naprava je primerna za pregled podvodnih območij, motornih vozil, kanalizacije, jaškov in drugih težko dostopnih območij. Z zaščito IP67 lahko s kamero raziskujete kraje z visoko vlago ali vodo.


BREZPLAČNA TORBA ZA VARNO IN UDOBNO GIBANJE KAMER

Izkoristite naš edinstven dogodek, kjer brezplačno podarimo torbo za pregledno kamero OXE ED-301 za varno in udobno prestavitev kamere.

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
OXE BM01 - otroška video varuška

OXE BM01 - otroška video varuška

 
106,83 €
-+
Na zalogi
Model foto pasti OXE WiFi lovec RD3019

Model foto pasti OXE WiFi lovec RD3019

 
25,31 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve