OXE Rezervna enota z dvojno kamero za pregledno kamero OXE ED-301, dolžina 2 m

OXE Rezervna enota z dvojno kamero za pregledno kamero OXE ED-301, dolžina 2 m

Nadomestna enota z dvojno kamero za nadzorno kamero OXE ED-301. Dvojna kamera je opremljena s parom kamer z LED osvetlitvijo. Ena od kamer je spredaj, druga stran. S to enoto z dvojno kamero lahko izberete optimalno dolžino, ki jo potrebujete za svoje namene. Ponujamo enote z dvojno kamero na...

Koda izdelka: DUALKAB-2m       EAN: 8594200191825       Proizvajalec: OXE


Na zalogi
59,64 € 48,88 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 58,45 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 57,25 €
-+
Primerno za izdelke (1)
  • Opis
  • Primerno za izdelke (1)
  • Povpraševanje po izdelku

Nadomestna enota z dvojno kamero za nadzorno kamero OXE ED-301. Dvojna kamera je opremljena s parom kamer z LED osvetlitvijo. Ena od kamer je spredaj, druga stran. S to enoto z dvojno kamero lahko izberete optimalno dolžino, ki jo potrebujete za svoje namene. Ponujamo enote z dvojno kamero na kablih dolžine 2m, 5m in 10m. Zahvaljujoč temu je nadzorna kamera OXE ED-301 popoln pomočnik, prilagojen vašim zahtevam.

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
CEL-TEC HL150R

CEL-TEC HL150R

 
21,41 €
-+
Na zalogi
CEL-TEC W01 - Full HD LED

CEL-TEC W01 - Full HD LED

 
51,44 €
-+
ni na zalogi
OXE LED žaromet, opica

OXE LED žaromet, opica

 
7,68 €


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve