Svinčeno-kislinska baterija brez vzdrževanja 12V / 7Ah za OXE Panther 4G / Spider 4G

Svinčeno-kislinska baterija brez vzdrževanja 12V / 7Ah za OXE Panther 4G / Spider 4G

12V / 7Ah svinčeni akumulator brez vzdrževanja za fotopast OXE Panther 4G / Spider 4G. Ali potrebujete daljšo življenjsko dobo za vaš foto pasti ali nimate toliko časa za hojo do foto pasti, ste utrujeni od menjave baterij kadar koli? Imamo odlično rešitev za vas. S svinčeno-kislinsko...

Koda izdelka: 12V/7Ah       EAN: 8594200190927       Proizvajalec: OXE


Na zalogi
21,02 € 17,23 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 20,60 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 20,18 €
-+
Dodatki (3)     Primerno za izdelke (15)
  • Opis
  • Dodatki (3)
  • Primerno za izdelke (15)
  • Povpraševanje po izdelku

12V / 7Ah svinčeni akumulator brez vzdrževanja za fotopast OXE Panther 4G / Spider 4G. Ali potrebujete daljšo življenjsko dobo za vaš foto pasti ali nimate toliko časa za hojo do foto pasti, ste utrujeni od menjave baterij kadar koli? Imamo odlično rešitev za vas. S svinčeno-kislinsko baterijo boste bistveno podaljšali življenjsko dobo vaše foto pasti in si prihranili veliko letenja do nje. Če želite baterijo priključiti na fotopast, morate še vedno kupiti napajalni kabel s sponkami na napajalni kabel fotopastnika s sponkami. Ta naložba se vam bo zagotovo obrestovala in ne bo vam žal. Delovanje vas bo stalo veliko ceneje kot nenehno menjavanje dragih baterij.

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
OXE LED žaromet, zajec

OXE LED žaromet, zajec

 
7,68 €
-+
Na zalogi
Lovska kamera OXE Spider 4G in daljnogled OXE DV29 za nočno gledanje

Lovska kamera OXE Spider 4G in daljnogled OXE DV29 za nočno gledanje
+ BREZPLAČNO 32 GB SD kartica, stojalo in 8 baterij!

 
376,70 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve