Zaščitna kovinska škatla za lovsko kamero OXE Spider 4G

Zaščitna kovinska škatla za lovsko kamero OXE Spider 4G

Kovinska zaščitna škatla je narejena po meri za lovsko kamero OXE Spider 4G. Izdelana je v izjemno trpežni izvedbi. Škatla se uporablja za zaščito kamere pred krajo ali uničenjem. To je češka natančna proizvodnja! V paketu ni lovske...

Koda izdelka: Box03       EAN: 8594200190132       Proizvajalec: OXE


Na zalogi
42,48 € 34,82 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 41,63 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 40,78 €
-+
Dodatki (3)     Primerno za izdelke (6)
  • Opis
  • Dodatki (3)
  • Primerno za izdelke (6)
  • Povpraševanje po izdelku

Kovinska zaščitna škatla je narejena po meri za lovsko kamero OXE Spider 4G. Izdelana je v izjemno trpežni izvedbi. Škatla se uporablja za zaščito kamere pred krajo ali uničenjem. To je češka natančna proizvodnja! V paketu ni lovske kamere ali napajalnega kabla.


KAKOVOSTNA ŠKATLA Z VELIKO LASTNOSTI, KI JIH BOSTE CENILI

Prvi in ​​hkrati najbolj temeljni poteg je pritrdilni vijak, ki trdno pritrdi lovsko kamero na spodnji del škatle. To boste cenili zlasti v situaciji, ko je kamera pritrjena na večji višini in jo morate na primer pripeljati po lestvi. Lovska kamera je vedno nagnjena pod določenim kotom (kolikor jo potrebujete) in v trenutku, ko morate odstraniti in zamenjati baterije, je lovska kamera trdno pritrjena in preprečite, da bi kamera izpadla po odprtju škatle. .

Poleg tega obstaja pametno zasnovan pristop k zunanjemu priključku za napajanje, ki si ga lahko podrobno ogledate v fotogaleriji izdelkov. Še ena lastnost, ki jo velja omeniti, so 4 ušesa za pritrditev zunanje vlečne ključavnice, ki bodo zagotavljale popolno zaščito pred krajo. Vhodna vrata so opremljena tudi z robustnim tečajem za enostavno odpiranje.

Ta škatla je res najvišja škatla na trgu. Skratka - dobro narejeno, super funkcionalno!

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
AVTECH DGC1004XFT - 2MPX Dome kamera

AVTECH DGC1004XFT - 2MPX Dome kamera

 
44,15 €
-+
Na zalogi
Lovska kamera OXE Tarantula WiFi 4K in sončna plošča

Lovska kamera OXE Tarantula WiFi 4K in sončna plošča
+ BREZPLAČNO 32GB SD kartica, 8 baterij in stativ!

 
278,02 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve