Ključavnica RV.OVAL.45 SU6

Kakovost češke ključavnicoe za še večjo varnost vašega lovske kamere. Ključavnica je primerna za zaklepanje kovinskih škatel na lovske kamere. Čeljust 7 Utrjena - trpežna litega železa, pritrjena v 2 točkah. Gumijasto tesnilo proti vodi. Zaklepanje brez ključa s pritiskom na...

Koda izdelka: VZ SU6       EAN: 8594200191474       Proizvajalec:


Na zalogi
12,83 € 10,52 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 12,57 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 12,32 €
-+
Primerno za izdelke (45)
  • Opis
  • Primerno za izdelke (45)
  • Povpraševanje po izdelku

Kakovost češke ključavnicoe za še večjo varnost vašega lovske kamere. Ključavnica je primerna za zaklepanje kovinskih škatel na lovske kamere.

Čeljust 7 Utrjena - trpežna litega železa, pritrjena v 2 točkah. Gumijasto tesnilo proti vodi. Zaklepanje brez ključa s pritiskom na čeljust. Ključavnice imajo univerzalni ključ (3 ključi v paketu).

Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve