CDV -704MAD bela - različica 17-30Vdc - videofon, 7 ", pripravljen za HD, na dotik, pomnilnik

Oblikovanje videofona z zaslonom na dotik in HD ločljivostjo. Video pomnilnik, ki omogoča snemanje video sekvenc, vključno z zvočnim klicem, na pomnilniško kartico SDHC. CDV-704MA ima zelo preprosto in intuitivno upravljanje z zaslonom na dotik. Na videofon je mogoče priključiti do dve...

Koda izdelka: 0110-401       EAN: 8595672102319       Proizvajalec: COMMAX


Na zalogi
378,46 € 310,21 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 370,89 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 363,32 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

Oblikovanje videofona z zaslonom na dotik in HD ločljivostjo. Video pomnilnik, ki omogoča snemanje video sekvenc, vključno z zvočnim klicem, na pomnilniško kartico SDHC. CDV-704MA ima zelo preprosto in intuitivno upravljanje z zaslonom na dotik. Na videofon je mogoče priključiti do dve vratni postaji in do dve dodatni CCTV kameri v slikovnem standardu AHD 1,3 Mpx ali CVBS.

Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve