21211, FAB Profi - el. odpirač z 12 V AC / DC signalizacijo

El. Odpirač Assa Abloy, ki prehaja skozi zgornji zapah običajne ključavnice in je nameščen v okvirju vrat. Opremljen je z mikro stikalom s priključnim blokom, ki v celoti nadomesti dodatno mag. stiki, nameščeni na vratih. Dolžina dejanskega telesa ključavnice s signalizacijo je večja za...

Koda izdelka: 2008-031       EAN: 8595584652926       Proizvajalec: ABLOY


Na zalogi
81,77 € 67,02 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 80,13 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 78,50 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
El. Odpirač Assa Abloy, ki prehaja skozi zgornji zapah običajne ključavnice in je nameščen v okvirju vrat. Opremljen je z mikro stikalom s priključnim blokom, ki v celoti nadomesti dodatno mag. stiki, nameščeni na vratih. Dolžina dejanskega telesa ključavnice s signalizacijo je večja za 9 mm - mikro stikalo. Odklene se pri napetosti. Dobava vključuje dolgo sprednjo ploščo, ki se uporablja za pritrditev ključavnice na okvir vrat.
Vrsta elektromehanska ključavnica s signalizacijo
Napajanje 12 V AC / DC
Trenutna poraba 300 mA pri AC, 600 mA pri DC
Čas odpiranja zaklepanja vrat največ 60s
Lastnosti odpornost proti lomu 285 kg
Lastnosti nastavljivo območje zapaha 4 mm
Sprednja plošča del pošiljke
Vsebina paketa ključavnica, dolga palica
Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve