Klasični daljnogled FOMEI 20x50 ZCF

ZCF serija daljnogledov FOMEI CLASSIC je zasnovana za širok spekter uporabe, zlasti za pohodništvo ali šport ali opazovanje v gozdu. Močna zeleno-črna gumijasta zaščita ščiti napravo pred morebitnimi udarci. Kovinska konstrukcija fokusa in okularjev zagotavlja vzdržljivost celotne...

Koda izdelka: OY1605       EAN: 8590385716051       Proizvajalec: FOMEI


Na zalogi
101,82 € 83,46 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 99,78 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 97,75 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

ZCF serija daljnogledov FOMEI CLASSIC je zasnovana za širok spekter uporabe, zlasti za pohodništvo ali šport ali opazovanje v gozdu. Močna zeleno-črna gumijasta zaščita ščiti napravo pred morebitnimi udarci. Kovinska konstrukcija fokusa in okularjev zagotavlja vzdržljivost celotne mehanike teleskopa.

Model 20x50 CLASSIC se lahko uporablja na razglednih stolpih, razglednih točkah ali na tehničnih področjih. Velik zoom se uporablja tudi za brezžične ali žične omrežne instalacije. Zahvaljujoč konstrukciji ZCF s porro-prizmatičnimi prizmami omogoča daljnogled idealen in čvrst oprijem. Zaradi velike povečave in hkrati za boljše udobje gledanja priporočamo montažo daljnogleda na stojalo.

Vsi modeli FOMEI CLASSIC imajo navoj za stativ, ki omogoča pritrditev daljnogleda na stojalo za udobnejše gledanje opazovanih predmetov. Centralno krmiljenje ostrenja je narejeno tako, da ga lahko upravljate tudi z rokavicami. Serija CLASSIC je opremljena s popolnoma stekleno optiko s prizmo, pri izdelavi katere je uporabljeno kaljeno optično steklo BK7 , leče so opremljene z večplastnim antirefleksnim slojem (MC - MultiCoated) v temno zeleni izvedbi.

Dodatna oprema: stojalo, adapter za stojalo, adapter za avtomobilsko steklo, pas AirCell.

Aksialni razmik okularjev je 56-71 mm.

Paket vključuje:
- Ovitek
- trak
- pokrovi leč in okularjev
- krpo za čiščenje

Navodila za pritrditev traku najdete tukaj.Povečanje 20
Premer leče 50 mm
Vidni kot 3 °
Vidno polje na 1000 m 56m
Najmanjša razdalja ostrenja 12m
Relativna svetilnost 6.25
Optični izhod 2,5 mm
Prizmatično steklo BK7
Nastavitev leč FC
Dioptrična korekcija ± 3dpt
Navoj za stojalo da
Premer 180 mm
Dolžina 190 mm
maša 900 g
Priljubljeni izdelki
Na zalogi
Klasični daljnogled FOMEI 10x50 ZCF

Klasični daljnogled FOMEI 10x50 ZCF

83,46 €
-+
Na zalogi
Klasični daljnogled FOMEI 10x32 DCF

Klasični daljnogled FOMEI 10x32 DCF

71,48 €
-+
Na zalogi
Klasični daljnogled FOMEI 8x56 ZCF

Klasični daljnogled FOMEI 8x56 ZCF

127,38 €
-+
To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve