Mini kabel USB

Priključitev kabla USB na lovsko kamero. Povezovalni kabel se uporablja za priključitev lovske kamere na računalnik. Če v računalniku nimate bralnika kartic SD, lahko s tem kablom povežete svojo lovsko kamero z računalnikom. Dolžina kabla je 1 meter. Parametri: Črna barva Dolžina 1...

Koda izdelka: KABUSB       EAN: 8594200190958       Proizvajalec:


Na zalogi
3,11 € 2,55 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 3,05 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 2,99 €
-+
Primerno za izdelke (19)
  • Opis
  • Primerno za izdelke (17)
  • Povpraševanje po izdelku

Priključitev kabla USB na lovsko kamero. Povezovalni kabel se uporablja za priključitev lovske kamere na računalnik. Če v računalniku nimate bralnika kartic SD, lahko s tem kablom povežete svojo lovsko kamero z računalnikom. Dolžina kabla je 1 meter.

Parametri:

Črna barva
Dolžina 1 meter
Tip priključka USB / Mini USB (moški)

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
Maskirni trak za lovsko kamero

Maskirni trak za lovsko kamero

17,97 €
-+
To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve